Skræddersyede
Filmworkshops

Jeg tror på, at digital storytelling er et værktøj, der styrker demokratiet. De kortfilm, der produceres på vores workshop, er med til at give en stemme til de grupper, der ellers ikke bliver hørt.

Man behøver ikke at have erfaring med at lave film for at deltage. Jeg har mange års erfaring med at facilitere workshops med en bred vifte af deltagere, med vidt forskellige forudsætninger. Anekdotes workshops bliver altid skræddersyet, så de passer præcis til jeres behov.

Et fotografi er et vindue til fortiden. Derfor bliver familiebilleder og andre private fotos ofte fundet frem, når deltagerne skal i kontakt med deres historie. Man vender tilbage til de hengemte følelser fra dengang.

Sted

Jeg anbefaler, at workshoppen afholdes i jeres egne lokaler, hvor deltagerne er vant til at komme. Hvis dette ikke er muligt, kan vi sammen arbejde på at finde et andet sted at afholde workshoppen.

Varighed

En klassisk workshop forløber over tre sammenhængende dage. Det er muligt at bryde forløbet op i mindre bidder, så det passer til deltagernes behov.

Udstyr

Vi skaber filmene med håndholdt udstyr, dvs. deltagernes egen smartphone, computer eller tablet og redigerer i gratis programmer, så deltagerne efterfølgende kan fortsætte med at fortælle historier.

Pris

Alle workshops er skræddersyede, så de passer nøjagtigt til målgruppen. Prisen varierer alt efter tid, lokation, antal deltagere og deres specifikke behov.

De 4 faser

1. Kreativitet

Igennem kreative øvelser, guides deltagerne til at komme i kontakt med minder og oplevelser, der betyder noget for dem, og på den måde finder de frem til den historie, de gerne vil fortælle.

2. Historiecirkel

Deltagerne skriver et udkast til deres manuskript, som læses højt for gruppen. Man giver hinanden konstruktiv feedback.

3. Produktion

Selve filmen produceres. Deltagerne laver lydoptagelser af deres fortælling og samler billedemateriale, som sættes
sammen i et simpelt redigeringsprogram.

4. Deling

Deltagerne viser deres 2-4 minutter lange kortfilm for hinanden og fejrer, at de er færdige. Filmene kan nu deles med andre udenfor gruppen. De kan fx bruges i forbindelse med oplysning og undervisning.